Nokia 8110:aa vaaditaan takaisin

Markus Lehtiniitty
19. helmikuuta, 2007 7:57

Nokia 8110 oli aikoinaan todella makea puhelin. Muilla valmistajilla ei ollut vastaavaa, 8110 olikin aikoinaan Nokialle kuin RAZR Motorolalle nykyisin.
8110 oli myös näyttävästi esillä ensimmäisessä Matrix-elokuvassa. Nyt 8110:aa vaaditaan takaisin tuotantoon internet-vetoomuksessa Matrix-fanien toimesta. Vetoomuksen voit löytää täältä.
Useimmat allekirjoittajat kertovat, että ostaisivat puhelimen heti, jos vain pystyisivät. Alkuperäinen 8110 tuli markkinoille 1998 ja oli erittäin suosittu. Puhelimen lempinimi oli "banaani" ja myös banaanipuhelimena siitä puhuttiin.
Matkapuhelinmaailmassa ei ole hirveästi harrastettu tällaisia uudelleenjulkaisuja tai ns. retromuotoilua toisin kuin esimerkiksi automaailmassa. Ehkä matkapuhelinala on liian nuori ja nopeasti kehittyvä sekä kehittynyt, jottei tällaisia ole nähty. Mutta nähdäänkö tulevaisuudessa?
Nokia 8110:n tyyliin muotoiltu, nykyajan ominaisuuksilla varustettu puhelin voisi olla erittäin suosittu. Ainakin Nokia erottuisi kilpailijoista, sillä vastaavantyylisiä malleja ei kilpailijoilta löydy.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.