Vodafone V710

Markus Lehtiniitty
25. huhtikuuta, 2007 19:51

Vodafone on jo pitkään ollut Elisan kumppani - tai oikeastaan toisinpäin: Elisa on ollut Vodafonen löyhä yhteistyökumppani. Vodafonehan on maailman toiseksi suurin mobiilioperaattori China Mobilen jälkeen.
Nyt Elisa tuo Suomen markkinoille Vodafone-brändätyn puhelimen, Vodafone V710:n. Kyseessä on halvemman hintaluokan 3G-puhelin. Puhelimen on Vodafonelle räätälöinyt kiinalainen matkapuhelinvalmistaja Huawei. Uudesta tulokkaasta tulee Elisan 3G-matkapuhelinmalliston halvin vaihtoehto.
Uusi Vodafone V710 on siis edullinen simpukkamallinen 3G-puhelin. Perushintana sillä on 329 euroa, mutta pääosin myynti tulee tapahtumaan kytkynä Elisan 3G-paketin kanssa. Markkinoilletulo ajoittuu toukokuulle.
Jatkossa Vodafone-brändättyjä puhelimia saattaa olla lisääkin. Elisan mukaan se tuo ne yksinoikeudella Suomen markkinoille. Aiemminhan yhtiö on jo tarjonnut täällä mm. Vodafonen brändillä kannettavan tietokoneen datakorttia. Se tuleeko Vodafone-puhelimia lisää, riippuu vastaanotosta.
Maailmallahan suuret operaattorit myyvät käytännössä kaikki myymänsä puhelimet ainakin omalla osabrändilläänhän. Nokiallahan on ollut hieman ongelmia tämän asian täydessä sulattelussa. Operaattoreiden brändillä myynti mahdollistaa myös sen, että hintoja voidaan painaa alas vaihtamalla tilaamaan puhelimia eri valmistajilta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.