Nokia 3109 classic

Markus Lehtiniitty
18. toukokuuta, 2007 15:39

Nokia julkisti taas tänään uuden matkapuhelinmallin. Nykyään alkaa jo tuntumaan siltä, että Nokia julkaisee lähes joka viikko uusia malleja.
Tänään vuorossa oli 3109 classic - uusi edullisen hintaluokan puhelin. Nokian tiedotteen mukaan 3109 classic on suunnattu ihmisille, jotka haluavat hyvän hinta-laatusuhteen tarjoavan kapulan. 3109 classicin pitäisi olla edullinen puhelin, joka on varustettu tarpeellisilla ominaisuuksilla ja pitkillä toiminta-ajoilla. Toiminta-ajoiksi luvataan 4 tuntia puheaikaa ja 16 päivän valmiusaika. Puheaika on todella lyhyt, mutta valmiusaika on aika paljon luvattu.
3109 classic sisältää hyvät perusominaisuudet: 262144 värin näyttö, microSD-muistikorttipaikka, musiikkisoitin, sähköposti liitetuin, Bluetooth+USB-yhteydet ja esimerkiksi kaiutinpuhelinominaisuus. Lisäksi Nokia kertoo, että puhelimessa on suurikokoiset näppäimet helpottamaan käytettävyyttä yhdessä tutun Nokia-käyttöliittymän kanssa. Lisäksi 3109 classicin luvataan olevan rakennettu kestäväksi.
Hinta-arvio uutuudelle on 140 euroa ilman veroja, eli nettikaupoista puhelinta saanee pyöreästi puolellatoista sadalla eurolla. 3109 classicin luvataan tulevan markkinoille vuoden toisella neljänneksellä, eli viimeistään kesäkuussa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.