Sony Ericsson K530i

Markus Lehtiniitty
15. kesäkuuta, 2007 11:18

Sony Ericsson K530i kuuluu Sony Ericssonin keskihintaisten puhelinten joukkoon. Uutta siinä on mahdollisuus GPS-paikannukseen.
Sisäänrakennettuna GPS:ää ei K530i:ssä kuitenkaan ole vaan puhelimen mukana tulee HGE-100-tyyppimerkintäinen vempula, joka toimii GPS:nä. Se toimii samalla myös kuulokeheadsettinä. Sinällään hieno oivallus Sony Ericssonilta yhdistää nämä yhteen. K530i tukee tottakai perinteistä navigointia ohjeistuksella paikasta A paikkaan B. Lisäksi mukana seuraa Tracker-ohjelmisto, jolla voi seurata, monitoroida ja tallentaa omia urheilusuorituksiaan, esimerkiksi juoksu- tai pyörälenkkejä pituuksineen ja vauhteineen. Lisäksi hauska ominaisuus on säätietopalvelu, jonka saa automaattisesti GPS:n avulla sijaintipaikaltansa.
Muuten kuin GPS-juttujen osalta K530i on tuttua tavaraa. K530i on 3G-puhelin. Ominaisuuslistalta voidaan mainita kahden megapikselin kamera, 16 megatavun sisäinen muistitila + Memory Stick Micro -muistikorttipaikka, internet-selain, sähköposti, Bluetooth (+stereotuki) sekä radio.
Kokoa on 102 x 46 x 14 mm, eli sopivasti kuten myös painoa: 92 g. Markkinoille K530i on tulossa vuoden kolmannella neljänneksellä eli aikavälillä heinäkuusta syyskuuhun. Hinnasta ei ole toistaiseksi tietoa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.