Nokia 3500 classic

Markus Lehtiniitty
18. kesäkuuta, 2007 11:11

 Nokia 3500 classic on varsin perustason lisäys Nokian mallistoon. Kyseessä on edullisemman pään perusluuri varsin mukavalla ulkonäöllä.
3500 classicin paras piirre tuntuukin olevan pirteä ulkonäkö. Puhelin on etupuolen kuoripinnaltaan varsin tasainen, kaikki on tasaisesti samalla korkuudella. Etupuoli kerännee varsin mukavasti sormenjälkiä näkyville ollessaan kiiltopinnoitettu. Etupuoli puhelimesta on siis kiiltävän musta. Puhelimen sivua kiertää metallireunus. Värivaihtoehdot eroavat puhelimen sivujen ja takakuoren värissä. Saataville on tulossa ainakin punainen ja sininen väri. Puhelin vaikuttaa jollain tavalla melko pirteältä. Pieni hauska detalji on, että Nokia-logo sijaitsee puhelimen oikeassa alakulmassa sen tutun paikan, näytön yläpuolella, sijaan. Mukavaa vaihtelua.
Ominaisuuksien osalta 3500 classic tarjoaa peruskamaa: kahden megapikselin kamera, musiikkisoitin, muistikorttipaikka, radio, Bluetooth ja niin edelleen. 3500 classicin lievä heikko kohta piilee näytössä. Näytössä on pikseleitä vain 128 x 160 ja tekniikasta ei ole tietoa.
3500 classic on kohtalaisen ohut, 13,1 millimetriä. Painoa on 81 grammaa.  Verottomaksi hinta-arvioksi annetaan 135 euroa. Markkinoille 3500 classic on tulossa vuoden kolmannella neljänneksellä eli heinä-syyskuun välisenä aikana.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.