Nokia 6555

Markus Lehtiniitty
21. elokuuta, 2007 21:15

Nokia 6555 on tyylikäs, kompakti 3G-simpukkapuhelin. 6555:ssa on painotettu juuri tyylikkyyttä ja on kyllä sanottava, että ainakin omaan silmääni 6555 taitaa olla Nokian toistaiseksi tyylikkäin simpukkapuhelin. Linjoissa on tiettyä sulavalinjaisuutta. Nokia korostaa myös itse tätä, lisäksi saranan kerrotaan olevan upotettua mallia.
Poiketen nykytrendistä kuitenkin, 6555 ei ole superohut. Paksuutta on 19,6 millimetriä, joka nykyaikana on jo paljon. No, kokonaisuutena 6555:kin on hyvin taskuunuppoava. :)
Ominaisuuspuolella 6555 on perusvahva, kuten sopii odottaa. Kuten jo mainittua, kyseessä on 3G-puhelin. Puhelimesta löytyy kamera, mutta jostain kumman syystä kameran megapikselimäärästä ei löydy tietoa laitteen tuotesivuilta tai lehdistötiedotteista. Toistaiseksi meilläkään ei siis ole siitä varmaa tietoa...
Näyttö on 16,7 miljoonan värin QVGA-näyttö, eli erittäinkin hyvä. Lisäksi voidaan mainita Bluetooth, 30 megatavun sisäinen muisti, microSD-muistikorttipaikka ja ulkonäytön analoginen kello.
Jotenkin itselleni jää 6555:stä Samsung-tyyppinen fiilis, jotenkin se näyttää Samsungilta. Olisiko syynä sitten juuri tuo analoginen kello, joita juuri Samsungin simpukoissa on paljon nähty?
Positiivista on, että 6555:n pitäisi olla markkinoilla jo syyskuun aikana. Värejä on tulossa musta-hopeaa, punaista ja kullanruskeata. 6555 on hyvä lisä Nokian mallistoon, tyylikäs simpukka nykypäivän ominaisuuksilla. Myös hinta on kohdallaan: 200 euroa ilman veroja on hinta-arvio. Tähän hintaan 6555 tarjoaa hyvän paketin ulkonäköä ja ominaisuuksia.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.