Nokia 5310 XpressMusic

Markus Lehtiniitty
29. elokuuta, 2007 16:22

Nokia 5310 XpressMusic on erityisesti musiikkipuhelin ja kuuluu myös Nokian musiikkipuhelinten XpressMusic-sarjaan.
5310 XpressMusic on myös äärimmäisen tyylikäs puhelin ulkonäoltään: se näyttää laadukkaalta. Siellä täällä on käytetty hieman alumiiniosiakin. Erityisen ilahduttavaa on se, että 5310 XpressMusic on Nokian toistaiseksi ohuimpia puhelimia ollen 9,9 millimetriä paksu ainoastaan. Painoakin on ainoastaan 71 grammaa.
Musiikkiin on panostettu. Sisäistä muistia on vain 30 megatavua, mutta jo mukana tulee kahden gigatavun microSD-muistikortti ja tukea löytyy neljän gigan korteille asti. Musiikintoistoaikaa luvataan aika runsaasti: 18 tuntia. Puhelimen vasemmassa reunassa on musiikkinäppäimet helpottamassa musiikkisoittimen kontrollointia. Nokia 5310 XpressMusic on tietenkin yhteensopiva samaan aikaan julkistetun Nokia Music Store -musiikkikaupan kanssa.
Muista ominaisuuksista mainittakoon hyvä kahden tuuman 16,7 miljoonan värin näyttö ja kahden megapikselin kamera. 5310 XpressMusic ei ole 3G-puhelin ja tukee näin vain GPRS/EDGE-tiedonsiirtoa.
Markkinoille 5310 XpressMusic on tulossa vuoden viimeisellä neljänneksellä eli loka-joulukuussa. Veroton hinta-arvio on 225 euroa.
Kokonaisuutena, ja hintaansa nähden, 5310 XpressMusic vaikuttaa hyvältä. Pieni koko yhdistettynä hyviin musiikkiominaisuuksiin ja kohtalaisiin muihin ominaisuuksiin ja tämä kaikki aika edullisesti.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.