Nokia N95 8GB

Markus Lehtiniitty
29. elokuuta, 2007 16:49

Nokia N95 8GB on päivitys äärimmäiseen suosittuun N95-malliin. N95 8GB on Nokian uusin "paras malli", lippulaivaksi voidaan myös kutsua.
Mitä uutta siinä sitten on? No tärkein muutos on se, että nyt sisäistä muistia on mallin nimen mukaisesti 8 gigatavua kun sitä perus-N95:ssä on noin 150 megatavua. Toiseksi tärkein muutos on näytön koon kasvu 2,6 tuumasta 2,8 tuumaan. Vaikuttaa pieneltä asialta, mutta käytännössä eroa voi kuvata jopa merkittäväksi.
Lisäksi tietenkin väri on muuttunut mustaksi. N95 8GB tukee myös suoraan uusia palveluita, Nokian omaa musiikkikauppaa ja N-Gage-pelialustaa.
Vanhoista ominaisuuksista voidaan mainita 5 megapikselin kamera automaattitarkennuksella, GPS-paikannus, 3G+HSDPA-datayhteydet, WLAN ja uniikki kannen liukuminen sekä ylös- ja alaspäin.
N95 8GB on tulossa markkinoille vuoden viimeisellä neljänneksellä eli loka-joulukuussa. Verottomaksi hinnaksi arvioidaan 560 euroa.
N95 8GB on vakuuttava parannus N95:een. Ainakin omasta mielestäni puhelin on muuttunut tyylikkäämmän näköiseksi myös ja iso muisti sekä suurempi näyttö parantavat käyttömukavuutta ja mahdollistavat täysipainoisesti N95:n käytön musiikkisoittimena. Nyt sitten viimeistään ei enää tarvitse kuljettaa mukaan kuin yhtä laitetta vain?

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.