Samsung i450

Markus Lehtiniitty
30. syyskuuta, 2007 15:52

Samsung i450 on merkittävä puhelin tietyllä tapaa. Se on ensimmäinen Samsungin Symbianilla ja S60:lla varustettu puhelin, joka tulee Suomen markkinoille. Symbian+S60 on siis lähinnä Nokian älypuhelimissa käytössä oleva käyttöjärjestelmä+liittymä. Samsungilla on kyllä ollut vastaavia malleja aikaisemminkin mutta tänne asti ne eivät ole saapuneet.
i450 on liukukansipuhelin, ja läppä liukuu molempiin suuntiin kuten Nokian N95:ssä. Alapäästä löytyvät tietenkin tavallinen numeronäppäimistö. N95:ssä yläpäästä löytyy musiikkinäppäimet, mutta mitä löytyy i450:stä? Kaiutin. Kyllä. Mutta onneksi sieltää löytyy muutakin. :) Kosketuskaari nimittäin, jolla ohjataan musiikki- ja videosoitinta sekä radiota. Jos kyseinen juttu toimii hyvin, niin se on hieno innovaatio Samsungilta.
Kuulokkeille löytyy i450:stä 3,5 mm -liitäntä, musiikkitunnistus (kappaleen tunnistus nauhoittamalla pätkä siitä) löytyy myös, kuten myös Bang & Olufsen Ice Power -vahvistin ja stereo-Bluetooth. Kamera on kaksimegapikselinen ja tiedonsiirtoyhteydet ovat nopeat (HSDPA). Mukana seuraa 1 gigatavun muistikortti.
Markkinoille i450 on tulossa marraskuussa. Hintaa löytyy 629 euroa, joka on mielestäni melko paljon. Toivottavasti oikea myyntihinta jää reilusti tämän alle. Halvemmallahan saa jo esim. juuri Nokian N95:stä, josta kuitenkin löytyy todella paljon enemmän ominaisuuksia.
(Kuva on pieni, pahoittelen sitä.)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.