Sony Ericsson K660i

Markus Lehtiniitty
19. marraskuuta, 2007 18:41

Sony Ericsson K660i näyttää varsin tavallisen näköiseltä nykyajan puhelimelta ilman kummempia kommervenkkejä tai erikoisuuksia. Sillainen K660i onkin tarjoten kuitenkin myös joitain "herkkujakin".
K660i:tä kerrotaan suunnitellun silmällä pitäen nettikäyttöä. Internet-selain löytyy siis luonnollisesti ja sen käyttöä on pyritty helpottamaan lisäämällä sille omia nappuloita, joilla selainta voi käyttää nopeammin. K660i tukee HSDPA-verkkoyhteyttä, eli tämän hetken nopeinta mahdollista datayhteyttä on tarjolla. Verkkokäytön kannalta kaikki on perusosiltaan hanskassa.  Lisäksi K660i pitää sisällään Google Maps Mobile -sovelluksen.
Kamera löytyy ja tarkkuutta on kaksi megapikseliä, ilman automaattitarkennusta. Eli nykymittapuulla voisi sanoa, että erittäin perustason kamera. Riittää näppäilyyn. Tuttuun SE-tyyliin kuvat voi myös helposti lähettää eteenpäin tai lähettää omaan blogiinsa.
Muista ominaisuuksista voidaan mainita Bluetooth, sähköposti, videopuhelutuki, radio, sekä tietenkin musiikkisoitin. K660i tukee myös stereo-Bluetoothia, eli langattomia kuulokkeita voi käyttää.
K660i tulee saataville kahtena melko erilaisena värivaihtoehtona, jotka molemmat näkyvät kuvassamme. Molemmissa perusväriin valkoinen/musta on lisätty navigaatio-osaan vähän piristävää väriä.
Painoa on 95 grammaa ja mitat 104 x 47 x 15 mm. Markkinoille K660i luvataan vasta vuoden 2008 ensimmäisellä neljänneksellä eli tammi-maaliskuussa. Hinnasta ei ole vielä tietoa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.