Rannekellosta kännykkä

Matti Robinson
22. toukokuuta, 2008 12:36

Mikäli unelmasi on ollut jäljitellä Maxwell Smartin tai James Bondin tyylisiä gadget-agentteja, on CECT tuomassa juuri sinulle sopivaa vempainta markkinoille. CECT Wrist rannekellokännykkä on jatkoa useille -- yleensä huonoille -- yrityksille puristaa matkapuhelin ranteesi ympärille. Tällä kertaa kelloa ei ole kuitenkaan pilattu karmealla ulkomuodolla tai olemattomilla ominaisuuksilla, päinvastoin.
Varsin siedettävän näköisessä kellopuhelimessa on 1,3 tuuman LCD-kosketusnäyttö ja rannehihnassa numeronäppäimet. Teknisistä ominaisuuksista parhaiten puhuvat FM Radio, MP3-soittoäänet, Bluetooth-valmius, GPRS-yhteydet ja 1,3 megapikselin kamera. Neljällä taajuudella toimivan GSM-puhelimen muistia voi halutessaan laajentaa muistikortilla ja 3GP/MP4 videota voi katsoa mukana tulevalla mediasoittimella. Tuotteelle luvataan 100 tunnin valmiusaika ja 150 minuuttia puheaikaa.
Vain 70 grammaa painava puhelin on tulossa sekä Euroopan että USA:n markkinoille ja hinnaksi kerrotaan 150 puntaa eli vajaa 190 euroa.


Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.