Nokia E71 - paras Nokian puhelin?

Matti Robinson
26. toukokuuta, 2008 14:00

Mobiiliblogi The Boy Genius Report testasi ja kertoi, että tähän mennessä paras Nokian puhelin on uusi E71-älypuhelin. Uusi malli tulee syrjäyttämään edellisen E61:n ja siitä parannellun E61i:n. Tavallisesti Nokia ei ole pärjännyt kovin loisteliaasti Yhdysvaltojen älypuhelinmarkkinoilla vaan on ollut lähinnä haastaja muun muassa RIMin BlackBerry -puhelimille. Nokia E71 on blogin mukaan kuitenkin parantanut jokaisella osa-alueella ja Boy Genius väittääkin, että nyt pallo on heitetty muille älypuhelinvalmistajille.
BG:n mukaan Nokia on ensimmäistä kertaa onnistunut tekemään puhelimen, josta ei puutu edes sitä yhtä tärkeää ominaisuutta. Täällä kotimaassakin on huokailtu malli toisensa jälkeen miksi yritys ei voi tehdä yhtä hyvää puhelinta, jossa olisi kaikki tarpeellinen. Tietysti tämäkään malli ei ole kaikkien mieleen, mutta ominaisuuksista sitä tuskin voi haukkua. Vain sentin paksuisessa Nokia E71:ssä yhdistyy monipuoliset puhelin- ja datayhteydet, WLAN, Bluetooth 2.0, GPS, 3.2 megapikselin kamera ja QWERTY-näppäimistö. Ihmetystä aiheuttikin Nokian kyky pienentää puhelinta huimasti samalla lisäten ominaisuuksia.
Vaikka lähes kaikki on kohdallaan, niin pieniä puutteita nähdään mm. näppäinsijoittelussa. Erityiskiitosta saa taas ohut muotoilu, sähköpostiominasuudet, kuuluvuus ja korjaava tekstinsyöttö.
Kuvia Nokia E71:stä (BGR):

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.