Ruotsiin suomalaista mobiiliosaamista

Lauri Jämsä
12. kesäkuuta, 2008 15:56

Ruotsalainen kosketusnäyttö- ja kännykkävalmistaja Neonode ottaa käyttöön puhelimissaan suomalaisen Winwap Technologies Oy:n kosketusnäyttölaitteisiin suunnitteleman WinWAP Browser -selaimen. Winwap kertoo asiasta lehdistötiedotteessaan.
Winwap-yrityksen Neonode N2 -puhelimeen integroitu mobiiliselain sisältää täydet WAP-ominaisuudet ja mahdollisuuden selailla tavallisia internet-sivuja. Puhelinta ohjataan Applen iPhonen tapaan ilman näppäimiä. Uuden nettiselaimen kerrotaan toimivan N2:ssa sulavasti ja helposti.
"Olemme tyytyväisiä voidessamme integroida selaimemme Neonode N2 -päätelaitteeseen. Se on kiinnostavimpia implementointeja, joita olemme tähän mennessä tehneet, ja osoittaa, miten hyvin selainmoottorimme joustaa asiakkaan alustan tarpeiden mukaan – kuten Neonoden tapauksessa, jossa kaikkeen sisältöön on päästävä nopeasti ja helposti", kertoo Winwap Technologiesin toimitusjohtaja Mikael Krogius yrityksen lehdistötiedotteessa.
"Kun selaimemme on mukana näin korkealuokkaisesti suunnitellussa ja ainutlaatuisessa päätelaitteessa, vahvistamme samalla asemaamme mobiilisovellusten toimittajana sulautetuille alustoille. Neonodelle räätälöimämme selain on hyvä esimerkki siitä, miten selainteknologiamme voidaan mukauttaa nopeasti tuottamaan hyvä käyttökokemus", Krogius mainostaa.
Neonoden tutkimus- ja kehitysjohtaja Johan Eriksson kertoi uuden selaimen integroinnin N2-puhelimeen tapahtuneen "nopeasti ja ammattitaitoisesti".
Neonode lupailee julkaisevansa uuden ohjelmiston N2-puhelimiin ilmaiseksi verkkosivuillaan heinäkuun puolivälissä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.