iPhone 3G taskuun jo ennen perjantaiaamua

Lauri Jämsä
8. heinäkuuta, 2008 14:07

Matkapuhelinoperaattori TeliaSonera on julkaissut lehdistötiedotteen, jonka mukaan se aloittaa Helsingissä kohutun Applen iPhone 3G -puhelimen myynnin tänä perjantaina kello 00.01.
Myynti aloitetaan Lasipalatsin aukiolla Kampissa heti, kun kello pyörähtää perjantain puolelle. Muualla Suomessa yli 50 Sonera Pisteen ja Veikon Koneen myymälää aloittavat puhelimen kaupittelun normaalien aukioloaikojen mukaisesti, tiedotteessa kerrotaan.
"Applen iPhone 3G:n kysyntä on ollut todella suurta, ja odotamme innolla lanseeraustapahtumaa ja myynnin käynnistymistä", kertoo yrityksen lehdistötiedotteessa Soneran mobiilipalvelujen kaupallinen johtaja Pasi Mehtonen. "Yli 10 000 kiinnostunutta asiakasta ennakkorekisteröityi, ja viimeisen viikon aikana näillä asiakkailla on ollut mahdollisuus varmistaa että he saavat ensimmäisten joukossa Suomessa käyttöönsä tämän vallankumouksellisen laitteen", Mehtonen hehkuttaa.
Uutisoimme toissa viikolla Soneran iPhonelle asettamasta hinnoittelusta, joka on aiheuttanut paljon keskustelua. Ilman operaattorilukitusta iPhone 3G:tä ei ole mahdollista ostaa, vaan käyttäjä sidotaan kahdeksi vuodeksi operaattorin asiakkaaksi.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.