Motorola julkisti kolme ROKR-musiikkipuhelinta

Markus Lehtiniitty
6. elokuuta, 2008 10:44

Motorola julkisti eilen illalla Suomen aikaa kolme uutta ROKR-musiikkipuhelinta: ROKR EM25:n, ROKR EM28:n ja ROKR EM30:n. Kaikki kolme ovat muodoltaan erilaisia: EM25 liukukansimalli, EM28 simpukka ja EM30 tavanomainen patukkamalli. Mallien myyntiintulosta Suomen markkinoilla ei ole minkäänlaista tietoa ja myöhemmin mainitut saatavuusaikataulut eivät välttämättä päde täällä.
ROKR EM30:n erikoisuutena on käytön mukaan vaihtuva näppäimistö. Näppäinvalot siis vaihtuvat samalla kuin toiminnot ja tämä helpottaa käyttöä, puhelintilasta voi nopeasti vaihtaa käyttämään musiikkisoitinta sen näppäimillä. EM30:ssa on myös 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä ja stereo-Bluetooth, FM-radio sekä kahden megapikselin kamera automaattitarkennuksella.
ROKR EM30 on nelitaajuus-GSM-puhelin ja tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Siinä on microSD-muistikorttipaikka.

ROKR EM28 on 1,3 megapikselin kameralla varustettu simpukkapuhelin. Musiikin kuuntelua avittavat erilliset musiikin ohjausnäppäimet, stereo-Bluetooth ja 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. ROKR EM28 on nelitaajuus-GSM-puhelin ja tukee GPRS- ja EDGE-datasiirtoa. Näyttö on kooltaan 1,8 tuumaa.
ROKR EM25 on liukukansimalli kahdella GSM-taajuudella ja GPRS-datatuella. Siinä on 1,3 megapikselin kamera ja näyttö on kooltaan 1,8 tuumaa. Musiikkia voi kuunnella stereo-Bluetoothin kautta ja EM25:stä löytyy myös 3,5 mm:n standardi kuulokeliitin. Lisäksi EM25:ssä on microSD-muistikorttipaikka ja FM-radio.

Markkinoille kaikkien kolmen luvataan saapuvan vuoden kolmannella neljänneksellä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.