Valejonot houkuttelevat iPhone-ostoksille

Lauri Jämsä
22. elokuuta, 2008 18:07

Apple on jatkanut jälleen maailman valloitusta iPhone 3G -puhelimellaan, tänään uutuuspuhelimen makuun muun muassa päästiin Puolassa.
Kansalaisten into uutta puhelinta kohtaan ei kuitenkaan ole ollut Reutersin mukaan kovinkaan suurta. Tämän kerrotaan ajaneen maan suurimman matkapuhelinoperaattorin, Orangen, palkkaamaan näyttelijöitä jonottamaan kauppojen eteen.
Näyttelijöitä palkattiin Reutersin mukaan seisoskelemaan 20 liikkeiden ulkopuolelle ympäri maata, yhteensä tusinoittain. Myös Orange on myöntänyt väitteiden oikeellisuuden. "Meillä on näitä valejonoja 20 liikkeemme edessä ympäri maata herättämässä ihmisten kiinnostusta", kertoi yrityksen edustaja Reutersille.
Valejonojen käyttöön johtanutta, oikean kiinnostuksen puutetta, on saattanut laimentaa se, ettei Orange ollut kertonut kytkyliittymiensä hintatietoja vielä edes eilen, päivää ennen puhelimen julkistusta. Olisiko sitten uutisointi kovista kuukausimaksuista etukäteen lisännyt kiinnostusta, siitä voi olla montaa mieltä.
Myös T-Mobilen omistama matkapuhelinoperaattori Era kauppaa iPhone 3G -puhelinta kytkypakettiensa kanssa. Eran liikkeiden edessä ei ole ollut jonoa, kerrotaan.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.