Nokialta uusia puhelimia tiistaina

Markus Lehtiniitty
24. elokuuta, 2008 22:09

Nokia julkistaa tiistaina 26. elokuuta uusia puhelinmalleja. Julkistus tapahtuu kello 11 Suomen aikaa Nokian verkkosivuilla niin kutsutussa virtuaalisessa julkistustilaisuudessa.
Kerroimme aiemmin Nokian julkaisevan uusia puhelimia 25. elokuuta, mutta oikea päivämäärä tuleekin siis olemaan aiemmin kertomastamme poiketen 26. elokuuta. Tiistaina julkistettaneen verkkoon jo monesti vuotaneet N-sarjan mallit N85 ja N79, joista olemme kertoneet jo useasti aiemmin.
N85 on kahteen suuntaan liukuvalla kannella varustettu liukukansimalli, joka on varustettu mm. 5 megapikselin kameralla, GPS-paikannuksella sekä WLAN-yhteys. N79:n tarkat tekniset tiedot ovat vielä hieman hämärän peitossa, mutta mitään kovin mullistavaa sen ei odoteta tuovan.
Lisää tietoa N85:stä
Lisää tietoa N79:stä
Virtuaalisessa julkistustapahtumassa julkistuksen yhteydessä tuotteista kertovat myös niiden suunnittelusta vastanneet tuotepäälliköt, joille kuka tahansa voi myös esittää kysymyksiä tuotteista keskusteluosiossa. Aiemmin Nokia on järjestänyt virtuaalisen julkistustilaisuuden, kun se julkisti E71- ja E66-mallit.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia N85 Nokia N79
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.