Nokian huomiset uutuudet ovat N85 ja N79 - katso kuvat!

Markus Lehtiniitty
25. elokuuta, 2008 21:37

Nokia julkistaa virallisesti huomisaamuna kello 11 Suomen aikaa kaksi uutta puhelinmallia, jotka ovat N85 ja N79. Olemme kertoneet uusista malleista jo useasti aiemmin. Uutuuksista on kuitenkin taas aivan ennen julkaisua saatu vielä lisää kuvia ja tietoja.
Nokia N85 on kahteen suuntaan liukuvalla kannella varustettu liukukansimalli. Sen muotoilu seuraa muun muassa N81:n ja N96:n jalanjälkiä. Ominaisuuksiin kuuluvat 2,6 tuuman AMOLED-tekniikalla toteutettu näyttö, viiden megapikselin kamera kaksois-LED-kuvausvalolla ja Carl Zeiss -optiikalla, GPS-paikannus, tuki N-Gage-peleille, FM-lähetin, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet sekä 28 tunnin akkukesto musiikin kuuntelussa.
N85:n mukana pitäisi seurata kymmenen demoversio N-Gage-peleistä ja lisäksi käyttäjä saa valita yhden N-Gage-pelin ilmaiseksi. Mukana pitäisi tulla kahdeksan gigatavun muistikortti.
Nokia N79 puolestaan on tavanomaisella rakenteella varustettu uutuusmalli. Myös siinä on viiden megapikselin kamera kaksois-LED-kuvausvalolla, GPS-paikannus, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet ja 24 tunnin musiikintoistoaika.
N79:ssä on panostettu tyyliin: mukana tulee kolme eri väristä takakuorta, joita voi vaihdella muuhun tyyliin sopivaksi. N79:n mukana pitäisi tulla neljän gigatavun muistikortti.

Molemmat ovat luonnollisesti 3G-puhelimia varustettuna HSDPA-datayhteyksillä ja molempien käyttöliittymänä toimii S60:n uusin versio eli 3rd Edition, Feature Pack 2.
Molempien uutuusmallien pitäisi saapua markkinoille jo kolmannen vuosineljänneksen aikana eli siis syyskuun loppuun mennessä. Veroton hinta-arvio N79:lle on 350 euroa ja N85:lle 450 euroa.



Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.