Vertulta tulossa uudistettu Signature-luksuspuhelin?

Markus Lehtiniitty
28. elokuuta, 2008 17:47

Nokian omistaman Vertun luksuspuhelinmallisto saattaa saada päivityksen lähiaikoina. Signature-mallin veikkaillaan päivittyvän uusilla ominaisuuksilla. Vertu-puhelimissa on panostettu enemmän tyyliin ja materiaaleihin kuin suureen määrään ominaisuuksia.
Uudistuksessa Signature-mallin ulkoasua hiottaisiin verrattuna nykyiseen malliin ja uusia ominaisuuksia tulisivat olemaan ainakin 3G- ja WLAN-yhteydet. Lisäksi mallissa olisi OLED-tekniikalla toteutettu näyttö. Uusi 3G-Signature tukisi neljää GSM-taajuutta (850/900/1800/1900 MHz) ja kahta 3G-verkkojen WCDMA-taajuutta (850/2100 MHz). Lisäksi laitteesta löytyy esimerkiksi Bluetooth, sähköpostituki sekä korkealaatuinen kaiutin.
Signature-mallia on saatavissa sekä tavanomaisemmilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kuorilla kuin myös kuorilla, joissa on käytetty 18 karaatin kultaa. Hinta vaihtelee merkittävästi valittujen kuorien mukaan.
Jokaisen Vertu-puhelimen varustukseen kuuluu Vertu Concierge -palvelunumero, jonka kautta puhelimen omistaja saa henkilökohtaista palvelua ja avustusta.
Lisätietoa Signaturen uudistumisesta:
-Juttu Engadget-blogissa (englanniksi)
-WLAN-testihyväksyntä (PDF-tiedosto)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.