Nokian uusi lippulaivamalli N96 kohta saatavilla

Markus Lehtiniitty
3. syyskuuta, 2008 16:29

Nokia ilmoitti tänään aloittaneensa uuden lippulaivamallinsa N96:n toimitukset. Tämä tarkoittaa sen tulevan saataville kauppoihin aivan lähiaikoina.
N96 voidaan mieltää erittäin suositun, jo vuonna 2006 julkistetun, N95-mallin seuraajaksi. Se on rakenteeltaan N95:tä vastaava, eli varustettu kahteen suuntaan liukuvalla kannella.
N96:n ominaisuuksiin kuuluvat 16 gigatavun sisäinen muisti sekä microSD-muistikorttipaikka, 5 megapikselin automaattitarkennuksella ja Carl Zeiss -optiikalla varustettu kamera, GPS-paikannus navigointiominaisuudella, mobiili-TV (DVB-H), WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, radio, stereokaiuttimet sekä N-Gage-tuki. Näyttö on kooltaan 2,8 tuumaa.
N96 on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G-puhelin ja tukee 3G-verkoissa nopeita HSDPA-datayhteyksiä. Luonnollisesti se tukee myös Nokian uusia palveluita, kuten musiikkikauppaa ja kuvienjakopalvelua.
N96:n ominaisuudet tarkemmin Puhelinvertailu-osiossamme!
N96:n hinnaksi ilman veroja Nokia ilmoittaa 550 euroa. Laitteen hinta tullee Suomen markkinoilla edullisimmillaan sijoittumaan 650-700 euron väliin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.