HTC julkisti uusia kosketusnäyttöpuhelimia

Matti Robinson
16. syyskuuta, 2008 11:07

Kirjoitimme viime viikolla huhuista, joiden mukaan HTC olisi tuomassa markkinoille huikean 3.8 tuuman WVGA -kosketusnäytöllä varustetun Touch HD -puhelimen. Yritys vahvisti huhut hiljattain. Touch HD -mallin lisäksi se julkisti myös Touch 3G ja Touch Viva -mallit.
Touch HD:n ominaisuudet ovat juurikin samat kuin huhuttiin. 480 x 800 -resoluution näytöltä voi nauttia uusimmasta TouchFLO 3D -käyttöliittymästä. Puhelimesta löytyy myös A-GPS, WLAN, HSDPA, 5 megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, 3.5mm kuulokeliitäntä ja tv-ulostulo.
Kaksi muuta mallia - Touch 3G ja Touch Viva - ovat alkuperäisen HTC Touch -puhelimen perillisiä myös ulkonäöllisesti. Touch Vivasta löytyy 2.8 tuuman kosketusnäyttö, WLAN, 2 megapikselin kamera ja microSD-muistikorttipaikka. Touch 3G on kutakuinkin sama puhelin paremmalla 3,15 megapikselin kameralla ja 3G-yhteyksillä. Vivassa riittää puheaikaa viideksi tunniksi ja valmiusaikaa 200 tunniksi. Vastaavat lukemat 3G:ssä ovat samat kuin isoveli Touch HD:ssa, eli 6 tuntia 30 minuuttia ja 450 tuntia.
Alla kuvat järjestyksessä: Touch Viva, Touch 3G ja Touch HD.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.