iPhone kohta saatavilla suuremmalla muistilla, 8 GB -versio poistuu?

Markus Lehtiniitty
22. syyskuuta, 2008 18:51

Apple saattaa olla valmistelemassa uuden 32 gigatavun muistilla varustetun iPhone 3G -version tuomista myyntiin. Samalla tämän hetken halvempi iPhone 3G -malli iPhone 3G 8GB poistuisi mallistosta.
Tiedot perustuvat siihen, että iPhone 3G 8GB -mallin saatavuus on viime aikoina heikentynyt merkittävästi. Applen tuodessa ensimmäisen sukupolven iPhonesta suurempimuistiset kahdeksan ja 16 gigatavun muistilla varustetut versiot, heikkeni neljän gigan version saatavuus nykytilannetta vastaavasti.
Applen odotettiin lisäksi jo alusta asti tuovan iPhone 3G:stä markkinoille myös 32 gigatavun muistilla varustetun version, mutta Apple pitäytyi tutuissa kahdeksan ja 16 gigatavun malleissa. Applen iPhonea paljon muistuttavasta iPod touch -musiikkisoittimesta on saatavilla sekä 8, 16 että 32 gigatavun versiot.
Toisten tietojen mukaan Apple ei kuitenkaan ole tekemässä muutoksia iPhone 3G -mallistoonsa vielä, vaan kahdeksangigaisen version heikon saatavuuden takana on Applen laturiongelmat, joiden vuoksi Apple joutuu myös vaihtamaan miljoonia viallisia latureita.
iPhone 3G 32GB -huhuista kertoi muun muassa Engadget Mobile -blogi.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.