Samsungilta uusi Armani-tyylipuhelin

Markus Lehtiniitty
22. syyskuuta, 2008 18:15

Samsung julkisti tänään uuden, toisen muotitalo Giorgio Armanin kanssa yhteistyössä suunnitellun puhelimensa, Emporio Armani SAMSUNG NIGHT EFFECTin.
Uutuuden kerrotaan loistavan pimeässä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että puhelimen reunoissa palavat joko siniset, punaiset tai vihreät valot. Samsungin ensimmäinen Armani-puhelin oli varustettu kosketusnäytöllä, kun NIGHT EFFECT taas puolestaan on varustettu perinteisellä numeronäppäimistöllä.
Ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin kamera, 120 megatavun sisäinen muisti ja microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth sekä FM-radio. Kyseessä on 3G-puhelin varustettuna nopeilla HSDPA-datayhteyksillä. Näyttö on kooltaan 2,2 tuumaa ja toteutettu AM OLED -tekniikalla.
Uudessa Armani-puhelimessa on panostettu erityisesti musiikkiominaisuuksiin. Sen sivuilta löytyvätkin musiikin ohjaamiseen tarkoitetut näppäimet ja se on varustettu standardilla 3,5 mm:n kuulokeliitännällä.
"Emporio Armanista pitävät kuluttajat viihtyvät usein yöelämässä. He haluavat tulla nähdyiksi kaupungin vilskeessä hämärän laskeuduttua. Näille nuorille ja cooleille ihmisille NIGHT EFFECT -puhelin on täydellinen asuste", kertoo Giorgio Armani.
Kauppoihin uuden Emporio Armani SAMSUNG NIGHT EFFECTin kerrotaan ilmestyvän marraskuussa. Hinta tulee olemaan noin 429 euroa.
Samsungin lehdistötiedote

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.