Nokia N96 saataville, hinta asettumassa 700-750 euroon

Markus Lehtiniitty
24. syyskuuta, 2008 20:40

Nokia ilmoitti tänään uuden lippulaivamallinsa N96:n toimitusten alkavan Suomessa tällä viikolla.
N96:n suositushinnaksi Nokia kertoo 945 euroa. Aivan näin kallis puhelin ei kuitenkaan tule kaupoissa olemaan vaan hinta on asettumassa 700-750 euron hintaluokkaan. N96 on jo saatavilla ja esimerkiksi Verkkokauppa.comilta N96:sia löytyy varastosta ja myymälän hyllystä.
N96:n myyntivarustukseen kuuluu vuoden navigointilisenssi karttaohjelmaan, Tetris-pelin latausseteli N-Gage-palveluun sekä Transformers-elokuva.
N96:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 2,8 tuuman näyttö, 5 megapikselin kamera, GPS-paikannus, mobiili-TV (DBV-H), 3G-, HSDPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä sisäänrakennettu 16 gigatavun muisti, joka on myös laajennettavissa microSD-muistikortein.
"Nokia N96 -multimediatietokone tarjoaa mobiiliviihdettä parhaimmillaan ja sopii siksi erinomaisesti Nseries-tuotesarjamme johtotähdeksi. Se yhdistää saumattomasti puhelimen ja multimediaominaisuudet Nseries-laitteiden kaksisuuntaiseen liukukansimekanismiin, joka tekee uusien kokemusten tallentamisen ja jakamisen helpoksi. Nokia N96 -multimediatietokone vie mobiiliviihteen, viestinnän ja yhdistelmälaitteet uudelle tasolle: laitteella voi katsella televisiolähetyksiä ja videoita sekä ottaa korkealaatuisia valokuvia, joihin voi liittää paikkatiedot geotagging-ominaisuuden ansiosta. Nopea Internet-yhteys mahdollistaa kuvien lataamisen suoraan laitteelta verkkoon", sanoi Nokian Suomen ja Baltian toiminnoista vastaava johtaja Jukka Tiitu Nokian tiedotteessa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.