Tietoja kahdesta julkistamattomasta Sony Ericssonin puhelimesta

Markus Lehtiniitty
25. syyskuuta, 2008 15:07

Sony Ericssonilta on jälleen vuotanut tietoja ja kuvia verkkoon kahdesta tulevasta, vielä julkaisemattomasta puhelimesta.
Ensimmäisen koodinimi on Kate (kuvat vasemmalla) ja se on pieni päivitys C902-malliin ja myös Kate tullee kuulumaan C-sarjaan mallinimeltään. Muutoksia on tehty ohjelmistopuolelle verrattuna C902:een. Kyseessä on viiden megapikselin automaattitarkenteisella kameralla varustettu Cyber-shot-kamerapuhelin. Kameran yhteydestä löytyy xenon-salama sekä erillinen näppäin, jonka avulla onnistuu vaihto kuva-, video- ja esikatselutilan välillä.
Kyseessä on 3G-puhelin ja tuki löytyy myös HSDPA-datayhteyksille ja GSM-verkoissa EDGE-tiedonsiirrolle. Kyseessä on 3G:n ohella nelitaajuus-GSM-puhelin.
Katen odotetaan asettuvan noin 300 euron hintaluokkaan ja Sony Ericsonin arvellaan julkistavan sen lokakuun aikana muutaman samanaikaisesti muutaman muun mallin kanssa, joista yksi voi olla Rika-koodinimellinen malli, josta on myös vuotanut kuvia verkkoon.

Rika tulisi olemaan tämän hetken tietojen mukaan mallinimeltään W705 ja se olisi vähän aikaa sitten julkistetun G705:n Walkman-versio eli suunnattu enemmän musiikin kuunteluun. Muilta ominaisuuksiltaan W705 lienee melko samankaltainen kuin G705.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.