Suomalaisen Digian @Web-selain valmistui

Markus Lehtiniitty
1. lokakuuta, 2008 18:45

Suomalaisen Digia-yhtiön @Web-nettiselain UIQ-käyttöliittymällä varustetuille laitteille on valmistunut. Olemme aiemmin kertoneet selaimen julkistuksesta kesäkuussa 2008.
@Web-selaimesta on nyt julkaistu ensimmäinen valmis versio aiempien beta-versioiden jatkoksi. Selain on suunniteltu kosketusnäyttöisille UIQ 3 -alustan laitteille, joita ovat esimerkisi monet Sony Ericssonin älypuhelinmallit kuten kuvassa näkyvässä W960i ja testissämme juuri ollut G900.
Selaimen toiminta muistuttaa Applen iPhonejen Safari-selainta ja selaimessa myös hyödynnetään samaa Webkit-renderöintimoottoria kuin iPhonessa ja muun muassa Nokian S60-alustan mukana tulevassa selaimessa. @Webin ominaisuuksiin kuuluvat sormin käytettävissä oleva käyttöliittymä ja sivujen selaus, sivujen esitys pysty- tai vaakasuunnassa, "älykkäät kirjanmerkit" -toiminto ja monet muut selainten perustoiminnot.
@Web-selain tarjoaa vaihtoehdon UIQ 3 -alustan mukana tulevalle Opera-selaimelle. Digian @Web-selaimen voi ladata ja ostaa Digian verkkosivujen kautta, joilta löytyy selaimesta myös lisätietoa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.