Nokian 5800 XpressMusic jo kattavassa testissä

Markus Lehtiniitty
10. lokakuuta, 2008 15:37

Venäläinen Mobile-review.com on jo julkaissut Nokian tuoreesta kosketusnäytöllisestä 5800 XpressMusicista kattavan testiartikkelin, joka sisältää myös paljon kuvia itse puhelimesta, sen käyttöliittymästä sekä 5800:lla otettuja kuvia.
Mobile-review'n kanta 5800:aan on varsin positiivinen. Sitä kehutaan muun muassa käyttöliittymän toimivuutta ja puhelimen äänentoiston laatua. Muutenkin Mobile-review kehuu 5800:n olevan erinomainen laite. Mobile-review'n toimittaja Eldar Murtazin ei löydä laitteesta paljoakaan kritisoitavaa ja hänen mielestään 5800 tulee vaikuttamaan vallankumouksellisesti koko matkapuhelinalaan, erityisesti aggressiivisen hinnoittelunsa myötä.
Mobile-review'n 5800-testiin pääsee tästä.
Myös suomenkielellä 5800 XpressMusicista löytyy jo käyttökokemuksia. Tietokone-lehden toimittaja Tero Lehto oli päässyt kokeilemaan 5800:aa Mindtrek-tapahtuman yhteydessä Tampereella. Hän suhtautuu 5800:aan kriittisemmin: käyttöliittymä ei aina toimi loogisesti tai yhtä näyttävästi kuin esimerkiksi Applen iPhoneissa ja itse puhelinkin tuntuu muoviselta. Kontaktipalkki ja tekstinsyöttövaihtoehdot kuitenkin keräävät toisaalta kiitosta.
Teron 5800-ensikokemukset voi lukea täältä.
Uuden kosketusta tukevan S60 5th Editionin toimintaan voi tutustua myös Sittiphol Phanvilain Forum Nokian sivuilla pitämän blogin avulla, jossa hän on esitellyt uutta S60-käyttöliittymäversiota emulaattorista otettujen ruutukauppausten avulla.
Me puolestaan olemme aiemmin kommentoineet Nokian 5800 XpressMusicia ja Comes with Music -palvelua kokonaisuutena sekä vertailleet 5800:n ja Applen iPhone 3G:n ominaisuuksia.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.