Ensimmäistä Android-puhelinta myyty jo yli 1,5 miljoonaa ennakkoon

Markus Lehtiniitty
13. lokakuuta, 2008 15:13

Ensimmäinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, T-Mobile G1, on osoittautumassa suureksi menestykseksi ja samalla sen suosio on ylittämässä suuremmatkin odotukset.
T-Mobile-operaattori on myynyt ennakkoon jo 1,5 miljoonaa G1-puhelinta, vaikka saataville se tuleekin vasta 22. lokakuuta. G1:n tilanneet ovat tehneet tilauksensa kokeilematta itse laitetta. T-Mobile on jo aiemmin joutunut kolminkertaistamaan ennakkotilattavaksi saatavilla olevien G1-laitteiden määrän. Alun perin laitteita oli T-Mobilen suunnitelmissa täksi vuodeksi varattu vain noin puoli mijoonaa kappaletta.
Ennakkotilausten lisäksi myös myöhemmin kauppoihin aiotaan tämän vuoden aikana toimittaa useampi miljoonaa G1-laitetta. Täten G1:n myynti loppuvuoden aikana voi yltää jopa useisiin miljooniin. Ongelmaksi voi kuitenkin koitua tarvittavan määrän valmistaminen. T-Mobile G1:n valmistaa korealaisvalmistaja HTC.
T-Mobile G1:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat suuri kosketusnäyttö, esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, kolmen megapikselin kamera, kattavat datayhteydet sekä laaja tuki Googlen eri palveluille.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.