Sony Ericssonin alkuvuoden 2009 mallisto vuosi verkkoon

Markus Lehtiniitty
19. lokakuuta, 2008 19:06

Sony Ericssonilta on viime aikoina vuotanut verkkoon tietoja ja kuvia monista tulevista uutuusmalleista. Siitä, ovatko vuodot olleet suunniteltuja Sony Ericssonin toimesta vai tahattomia, ei ole tietoa mutta jälleen kerran tulevista Sony Ericssonin puhelinmalleista on ilmestynyt verkkoon tuoreita tietoja.
Kolmesta tulevasta uutuudesta, jotka kulkevat kehitysnimillä Rika, Filippa ja Kate olemme kertoneet jo aiemminkin.
Nyt on ilmestynyt tietoja neljästä uudesta mallista. Valitettavasti niistä ei ole vielä saatu kuvia. Tämän juttumme kuvassa esiintyykin Rika, myyntinimeltään luultavasti W705.
Koodinimellä Yao varustettu malli tullee myyntiin nimellä W305 ja on edullinen liukukansimalli. Kyseessä on F305-pelipuhelimen Walkman- eli musiikkiversio. Yue-kehitysnimellisen puhelin puolestaan tulee kuulumaan Cyber-shot-puhelinten sarjaan ja sisältää 3,2 megapikselin kameran. Kyseessä on yksi K550-mallin seuraajista ja muodoltaan Yue on perinteistä patukkamallia edeltäjänsä tapaan.
Sekä Yaon että Yuen julkaisun odotetaan tapahtuvan ensimmäisen vuosineljänneksen jälkipuoliskolla.
Kehitysnimellä Frances kehitetty puhelin kuuluu myös Cyber-shot-sarjaan ja on liukukansipuhelin. Francesin kerrotaan olevan erittäin tyylikäs. Ominaisuuksista ei ole paljoa tietoa, mutta Francesista pitäisi löytyä GPS-paikannus sekä kamerasta aktiivinen linssinsuojus, Photo fix -toiminto, kasvojen tunnistus sekä ns. "hymylaukaisin", joka ottaa kuvan kun kuvattava hymyilee.
Neljäs uusi tulokas on kehitysnimeltään Athena. Se kuuluu Sony Ericssonin edullisten kamerapuhelinten Snapshot-sarjaan. Athena on rakenteeltaan patukkamallia ja kuuluu keskihintaluokkaan. Kyseessä saattaa olla S302-mallin seuraaja. Julkaisun odotetaan tapahtuvan vuoden 2009 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.