Motorolalta 2000 dollarin AURA-tyylipuhelin

Markus Lehtiniitty
21. lokakuuta, 2008 23:21

Motorola julkisti tänään uuden AURA-luksustyylipuhelimen, joka kulkee vanhan, vuodelta 2002 peräisin olevan, legendaarisen V70-mallin linjoilla. AURA on siis rakenteeltaan sviwel-mallia ja sisältää pyöreän näytön.
AURA:ssa on käytetty hieman tavallista laadukkaampia materiaaleja. Näytön lasi on 62 karaatin safiirikristallia, jonka kerrotaan kestävän hyvin naarmuuntumatta. Kuoriosat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, jota käsitellään monin tavoin. AURA:n etuosan luomisen kerrotaankin kestävän lähes kaksi viikkoa. AURA:n avautumismekanismi kootaan yli 200 yksittäisestä osasta ja sen kerrotaan kestävän lähes ikuisesti.
AURA:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kahden megapikselin kamera, stereo-Bluetooth, sähköposti, multimediasoitin, kahden gigatavun sisäinen muisti, microSD-muistikorttipaikka sekä internetselain. Kyseessä on nelitaajuus-GSM-puhelin, joka tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. AURA:n pyöreä näyttö tukee 16,7 miljoonaa väriä.
Hintaa AURA:lla tulee olemaan 1999,99 dollaria ja se tulee myyntiin joulukuun 4. päivä Motorolan omaan MOTO STORE -kauppaan.
Motorolan lehdistötiedote (englanniksi)
AURA:n tuotesivut (englanniksi)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.