Puhelinvertailu.com uusi ulkonäkönsä

Petteri Pyyny
27. lokakuuta, 2008 13:56

AfterDawnin vuoden 2007 kesällä ostama Puhelinvertailu.com sai vihdoin ansaitsemansa kasvojenkohotuksen.
Olemme lähes vuoden ajan suunnitelleet AfterDawnin ja "sisarsivustojemme" ulkoasujen ja navigoinnin yhtenäistämistä ja selkeyttämistä. Koska Puhelinvertailu.com oli ehkä kipeimmin pienen kasvojenkohotuksen tarpeessa, päätimme aloittaa ns. "v4"-projektimme tästä sivustosta.
Eli nyt nähtävä Puhelinvertailun ulkoasu on pohja, jonka päälle aiomme talven aikana rakentaa myös
seuraavan version download.fi:stä sekä AfterDawnista itsestään. Tummansininen yläosa navigaatioineen tulee pysymään samana, riippumatta siitä, millä "verkostomme" sivulla käyttäjä liikkuukaan. Samalla monia päällekkäisyyksiä, jne tullaan karsimaan rankalla kädellä, jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman sujuva ja kokonaisuus pysyisi helppokäyttöisenä ja selkeänä.
Pelkän ulkoasun päivityksen lisäksi lisäsimme pienenpieniä "moderneja" juttuja ympäri sivustoa: esim. käyttötarkoitushaun tulossivut ovat muuttuneet selkeämmiksi ja sivuston käytettävyyttä on muutenkin pyritty parantamaan.
Muttamutta, kaikkinainen palaute on erittäin tervetullutta. Tässä vaiheessa on helppo vaikuttaa siihen, mihin suuntaan tulemme "AfterDawn -verkon" ulkonäköä ja käytettävyyttä viemään.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.