Garmin: nüvifone tulossa 2009 alkupuoliskolla

Markus Lehtiniitty
29. lokakuuta, 2008 21:25

Navigaattorivalmistaja Garminin nüvifone-puhelimesta ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään. Nyt Garmin on kuitenkin toistanut tulosjulkistuksensa yhteydessä aiemman arvionsa nüvifonen markkinoilletuloajankohdasta, jona pysyy vuoden 2009 ensimmäinen puolisko.
Ensimmäisen kerran Garmin kertoi nüvifonesta jo tämän vuoden tammikuun lopussa eli puhelimen julkistuksesta on kulunut jo yhdeksisen kuukautta ja myyntiin nüvifone tullee yli vuoden kuluttua julkistuksesta. Ilmeisimmin Garminilla on ollut jonkinlaisia ongelmia nüvifonen kehittämisen kanssa. Nämä ongelmat liittynevät pääosin operaattoreihin ja yleisesti laitteen toimintaan puhelimena.
nüvifone on Garminin ensimmäinen puhelin. Se sisältää suuren 3,5 tuuman kosketusnäytön ja erityisesti siinä on panostettu vähemmän yllättäen navigointiominaisuuksiin, joiden suhteen laite onkin ilmeisesti varsin mainio verrattuna moniin puhelinkilpailijoihinsa. Lisäksi nüvifonesta löytyvät myös muun muassa HSDPA- ja WLAN-yhteydet. Laitteen käyttöliittymässä on monissa asioissa jäljitelty Applen iPhonea.
Olemme aiemmin kertoneet muun muasssa videosta, jolla nüvifonea esitellään.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.