Samsungilta Tobi-puhelin lapsille ja teineille

Markus Lehtiniitty
18. marraskuuta, 2008 16:39

Samsungilta on tulossa Euroopan markkinoille erityisesti lapsille ja nuorille suunnattu värikäs puhelin Tobi S3030.
Tobi tulee markkinoille kuutena (Sweet Pink, Loyal Blue, Apple Green, Bright Orange, Oasis Blue and Snow Silver) pirteän erilaisena värivaihtoehtona, joista juttumme kuvassa näkyy kaksi kappaletta. Tobin kerrotaan sopivan niille, jotka haluavat erottua joukosta. Lisäksi Samsung kertoo Tobin olevan rakennettu kierrätettävissä olevista materiaaleista kuten biomuovista ja olevan maalattu myrkyttömin maalein. Tobin takakuori on myös haluttaessa personoitavissa: siitä löytyy ikkuna valokuvalle.
Ominaisuuksien suhteen Tobi on melko vaatimaton. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 1,9 tuuman värinäyttö, 1,3 megapikselin kamera, musiikkisoitin, Bluetooth-yhteys sekä microSD-muistikorttipaikka. Tobi on kolmitaajuus-GSM-puhelin. Lisäksi Tobista löytyy hätäpuhelu- ja hätäviestiominaisuudet.
Tobi S3030:n myyntiintulosta Suomessa ei ole vielä varmuutta. Samsungin mukaan se on ensimmäisenä tulossa markkinoille tämän kuun aikana Italiassa ja Isossa-Britanniassa. Muihin Euroopan maihin saatavuus laajenee loppuvuoden aikana, mutta Suomen mahdollisesta kuulumisesta tähän joukkoon ei ole tietoa.
Lisää tietoa löytyy Samsungin lehdistötiedotteesta(englanniksi)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.