MMS-multimediaviestien tuki tulossa iPhonelle

Markus Lehtiniitty
25. marraskuuta, 2008 22:39

Mobispine-niminen yritys kehittää Applen iPhonelle sovellusta, joka tuo laitteeseen tuen MMS-multimediaviesteille.
MMS-multimediaviestituen, joka löytyy lähes kaikista nykyisistä värinäyttöpuhelimista, puuttuminen iPhonesta on herättänyt paljon keskustelua ja nostattanut kritiikkiä iPhonea kohtaan. MMS-tuen puuttuminen on myös yksi yleisimmistä argumenteista, joilla perustellaan iPhonen heikkoutta verrattuna perinteisimpiin puhelimiin.
Mobispinen mukaan sen sovellus tulee saataville joka maassa iPhonea myyvälle operaattorille brändättynä versiona. Luultavasti Mobispinen sovellus on myös TeliaSoneran ilmoittaman iPhonen MMS-tuen tulemisen takana. Sovellus tulee myyntiin aikanaan Applen App Storen kautta.
Mobispinen sovellus tulee hyödyntämään aikanaan Applen "push notification" -palvelua. Sen avulla käyttäjälle saadaan välitettyä tieto saapuneista MMS-multimediaviesteistä nykyistä kätevämmin. Toistaiseksi joudutaan tyytymään erillisiin tekstiviesti-ilmoituksiin. Mobispinen mukaan on operaattoreiden asia, paljonko ne tulevat laskuttamaan palvelusta.
Mobispinen tarkemmasta valmistumisaikataulusta tai aikataulusta, milloin TeliaSonera aikoo tuoda MMS-tuen tuovan sovelluksen markkinoille, ei vielä ole tietoa.
Lisätietoja löytyy Mobispinen omilta sivuilta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.