Nokian tulevasta E75:stä lisää kuvia - julkaisu lähenemässä?

Markus Lehtiniitty
25. marraskuuta, 2008 15:18

Nokian tulevasta E75-bisnesälypuhelimesta on vuotanut verkkoon uusia kuvia. Olemme jo aiemmin kahteen otteeseen kertoneet E75:stä: ensin se esiintyi YouTube-palvelussa olleella videolla, minkä jälkeen laitteesta vuosi verkkoon myös ensimmäiset kuvat.
E75 on lähinnä yrityskäyttöön suunnattu S60-älypuhelin, jonka kantava ominaisuus on sen sivusta esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö. E75 on Nokian ensimmäinen tällaisen rakenteen omaava puhelinmalli. QWERTY-näppäimistön lisäksi E75:stä löytyy tavallinen puhelinnnäppäimistö. Uusissa kuvissa E75:n metallinen takakuori näyttää aiempaa paremmin sopivan yhteen muun puhelimen kanssa.
E75:n sisältämistä ominaisuuksista ei toistaiseksi ole paljoa tietoa. Näyttö on kooltaan 2,4 tuumaa ja uusien kuvien perusteella S60-alusta on versioltaan 3rd Edition varustettuna Feature Pack 2 -laajennuksella. Lisäksi E75:n kamera on ilmeisesti tarkkuudeltaan 3,2 megapikseliä ja laitteesta löytyy WLAN-yhteys.
Ominaisuuksien ohella myöskään E75:n julkistusaikataulu ei ole tiedossa. Yksi mahdollinen tilaisuus julkistukselle voisi kuitenkin olla Nokian ensi viikon tiistaina starttaava kaksipäiväinen Nokia World -tapahtuma. Ainakin jotakin uutta Nokia tulee tapahtumassa julkaisemaan. Tapahtuman ensimmäisen päivän keynote-esitys, jossa tapahtuman mahdolliset laitejulkistukset tultaneen näkemään, kulkee otsikolla "Connecting people and places". Esityksen pitävät Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo ja Nokian Markets-yksikön johtaja Anssi Vanjoki.
Alla vielä E75 muutamassa kuvassa. Kuvissa näkyvä toinen puhelin on Nokian 5800 XpressMusic.


Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.