Samsung lisäsi Hugo Bossin nimen TouchWiz F480 -kosketusnäyttöpuhelimeen

Markus Lehtiniitty
25. marraskuuta, 2008 18:34

Samsung on tuomassa markkinoille Hugo Boss -puhelinta. Kyseessä on kuitenkin vain vanha tuttu kosketusnäyttömalli TouchWiz SGH-F480, johon näytön alle on lisätty Hugo Bossin nimi.
Lisäksi Hugo Boss -puhelimen mukana tulee Hugo Bossin tyylin mukaisesti suunniteltuja taustakuvia, teemoja sekä soittoääniä. Kolmas ero tavalliseen F480:een verrattuna on mukana tuleva, myös Hugo Bossin tyyliin sopiva, Bluetooth-handsfree. F480:n ominaisuudet säilyvät siis tismalleen samoina kuin aiemminkin: 2,8 tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera ja 3G-yhteydet HSDPA-tuella. Samsungin TouchWiz SGH-F480 on vieraillut testipenkissämme loppukesästä.
Hugo Boss -versio F480:sta jatkaa muotitalon brändillä varustettujen puhelinten viimeaikaista aaltoa. LG:llä on PRADA-puhelimensa ja Samsung on tehnyt jo aiemmin yhteistyötä Giorgio Armanin kanssa.
Hugo Boss -versio F480:sta saapuu myyntiin vielä joulukuun aikana. Sitä myydään pääasiassa Hugo Boss -myyjien kautta. Hintaa sillä tulee olemaan luonnollisesti hieman enemmän kuin F480:n normaaliversiolla, jonka hinta tällä hetkellä liikkuu hieman päälle 350 eurossa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.