Nokian kosketusnäyttöpuhelin ennakkotilauksessa

Matti Robinson
26. marraskuuta, 2008 13:51

Kauan odotettu Nokia 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelin on nyt ensimmäistä kertaa ennakkotilattavana. Verkkokauppa.com listaa puhelimen 389,90 euron hintaan. Puhelimen saatavuudesta ei ole vielä tietoja yrityksen verkkosivuilla. Kuitenkin Puhelinvertailu.com:n tietojen mukaan puhelin tulisi Verkkokauppa.com:iin viikolla 50 eli noin kahden viikon päästä.
Puhelinvertailu.com:n kattavassa testissä ollut edullinen, mutta monipuolinen 5800 XpressMusic keräsi pääasiassa kehuja. Alle 400 euron puhelimen ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa A-GPS, WLAN- ja 3G-yhteydet, 3.2 megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja 360x640-resoluution kosketusnäyttö.
Puhelinvertailussa näytettävä ja AfterDawn.com:n toimittama 469,90 euron hinta oli vielä yöllä tapahtuvan päivityksen aikaan Verkkokauppa.com:n listoilla. Tästä voidaan vetää johtopäätöksiä - joskin erittäin hataria sellaisia - joiden mukaan 5800 XpressMusiciä saatetaan myydä Suomessa lähitulevaisuudessa yhdessä musiikki- ja/tai navigointilahjakorttien kanssa. Muissa maissa on jo aikaisemmin listattu tällaisia "bundleja", joiden kalliimpi hinta selittyy esimerkiksi 100 euron "lahjakortilla" Nokian musiikkikauppaan ja kolmen kuukauden ilmaisella navigoinnilla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.