Samsung brändää bisnespuhelimet mehiläisiksi: BizBee

Markus Lehtiniitty
26. marraskuuta, 2008 17:36

Samsung tulee jatkossa brändäämään yrityspuhelimensa BizBee-brändin alle. Marraskuun lopulla Samsung aloittaa erityisen mainoskampanjan esitelläkseen BizBee-sarjan toiminnallisuuksia.
Käytännössä uuden BizBee-sarjan puhelimet tulevat olemaan älypuhelimia, joista useimmat tulevat olemaan varustettuja Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä. Kaikki BizBee-puhelimet tulevat joka tapauksessa sisältämään QWERTY-täysnäppäimistön, laajat yhteysmahdollisuudet sekä tuen sähköpostille ja muille yritysominaisuuksille.
Ensimmäinen BizBee-sarjaan kuuluva puhelin on i780. Kyseessä ei ole uusi puhelin, sillä alunperin se julkaistiin jo vuonna 2007. BizBee-brändäyksen yhteydessä i780 on kuitenkin kokenut yhden uudistuksen: käyttöjärjestelmä on päivitetty uudempaan versioon. BizBee i780:ssa on 6.1-versio Windows Mobile -käyttöjärjestelmästä, kun aiemmin i780:n käyttöjärjestelmä on ollut vanhempi Windows Mobile 6.0.
i780:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 2,6 tuuman neliönmuotoinen kosketusnäyttö, QWERTY-täysnäppäimistö, GPS-paikannus sekä 3G- ja WLAN-yhteydet. Päivitetyn i780:n kerrotaan saapuvan markkinoille vielä marraskuun aikana.
i780:n seuraksi tulossa olevista BizBee-puhelimista ei toistaiseksi ole tietoa.
Lisää tietoa Samsungin BizBee-lehdistötiedotteesta (englanniksi)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.