Applelta nykyversioita edullisempi iPhone 4 gigatavun muistilla?

Markus Lehtiniitty
4. joulukuuta, 2008 20:28

Epävirallisten tietojen mukaan Applelta saattaa olla tulossa iPhone 3G -puhelimesta myyntiin uusi versio, joka olisi varustettu neljän gigatavun muistilla. Nykyään iPhone 3G on saatavilla kahdeksan ja 16 gigatavun muistilla varustetut mallit.
Tosin on mahdollista, että iPhone 3G 4GB tulisi saataville vain Yhdysvalloissa Wal-Mart-kauppaketjun kautta. Asiasta kertoo yhdysvaltalainen Boy Genius Report -sivusto.
Uuden mallin hinnaksi Boy Genius Report kertoo lähteeseensä pohjaten 99 dollaria, kun 8GB-mallin hinta on 199 dollaria Yhdysvalloissa.
Aiempaa edullisempi iPhone 3G -malli toisi puhelimen houkuttelevammaksi aiempaa suuremmalle yleisölle. Ensimmäisen sukupolven iPhonen Apple toi ensin markkinoille neljän ja kahdeksan gigatavun muistiversioina. Neljän gigatavun malli kuitenkin pudotettiin pois valikoimista, kun 16 gigatavun muistilla varustettu iPhone lanseerattiin.
Joka tapauksessa Wal-Martin odotetaan aloittavan ainakin nykyisten kahdeksan ja 16 gigatavun iPhone 3G -mallien myynnin 28. joulukuuta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.