Nokian Comes with Music -palvelun suojaukset kierrettävissä

Markus Lehtiniitty
11. joulukuuta, 2008 14:44

Nokian Comes with Music -palvelun suojaukset ovat kierrettävissä. Uuden version Tunebite-ohjelmasta kerrotaan nimittäin tukevan myös Comes with Music -tiedostojen DRM-kopiosuojausten kiertämistä.
Comes with Music on puhelimeen yhdistetty palvelu. Se tarjoaa vuoden ajan rajattoman määrän "ilmaisia" musiikkilatauksia Nokian Musiikkikaupasta. Käyttäjä saa pitää lataamansa musiikin vuoden latausajan päätyttyäkin. Comes with Musicin hinta maksetaan ostettaessa sillä varustettu puhelin. Comes with Music tulee Suomessa saatavilla ensi vuoden puolella - toistaiseksi palvelu on avattu vain Isossa-Britanniassa. Aluksi Comes with Music -palvelua tullaan myymään 5310 XpressMusicin, 5800 XpressMusicin ja N95 8GB:n kanssa.
Tunebite-ohjelman suojaustenpoisto toimii niin, että se soittaa kappaleen läpi tavallista suuremmalla nopeudella ja tallentaa sen suojaamattomaan muotoon. Tunebite-ohjelman hinta on 20 euroa
Comes with Musicin DRM-ehdot ovat palvelun luonteen vuoksi luonnollisesti melko tiukat: ladatun musiikin saa kytkettyä vain yhteen puhelimeen ja yhteen tietokoneeseen.
Nokia ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.