Nokian N97 jo laajassa testissä

Markus Lehtiniitty
15. joulukuuta, 2008 20:41

Venäläinen Mobile-review.com-sivusto on jo julkaissut Nokian ensi kesänä myyntiin tulevasta N97:stä laajahkon testiartikkelin, joka sisältää myös paljon kuvia sekä itse N97:stä että sen käyttöliittymästä.
Luonnollisestikaan testissä ollut versio N97:stä ei vastaa millään tasolla lopullista myyntiversiota. Erityisesti tämä pitää paikkansa ohjelmiston osalta, sillä N97:n ohjelmisto tulee vielä kehittymään melkoisesti nykytilasta tulevan puolen vuoden aikana. Testiversiossa oli käytössä vielä muun muassa 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelinta vastaava teema, joka ei tule jäämään lopulliseksi.
Kokonaisuutena Mobile-review'n mielipide N97:stä on positiivinen. Ulkoasu on heidän mielestään hyvä, vaikkakin kyseessä on melko kookas laite ja myös rakenne vaikuttaa melko jämäkältä. Lisäksi Mobile-review kehuu muun muassa N97:n näyttöä. Mobile-review näkee N97:n aseman kilpailijoihin verrattuna vahvana vielä puolenkin vuoden kuluttua. Tärkeänä syynä tähän on Nokian panostus monenlaisiin palveluihin, joka ensimmäistä kertaa näkyy kunnolla N97:ssä. Mobile-review'n mukaan kilpailijat, jotka eivät panosta palveluihin, alkavat jäädä jälkeen.
Mobile-review'n N97-testiin pääsee tästä.
N97 on Nokian uusi lippulaivamalli, jonka se julkisti joulukuun alussa Nokia World -tapahtumassa. Olemme aiemmin myös kommentoineet N97:n mahdollisuuksia markkinoilla. N97:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,5 tuuman kosketusnäyttö, QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin kamera, musiikkisoitin, widget-sovellusten laaja tuki kotinäytöllä sekä tuki monille Nokian internetpalveluille.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.