Sony Ericssonin ensimmäinen Google-puhelin ei sittenkään tule vielä ensi kesänä

Markus Lehtiniitty
15. joulukuuta, 2008 16:33

Sony Ericssonin ensimmäinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin ei sittenkään liene olevan tulossa markkinoille vielä ensi kesänä kuten viime viikolla kerroimme.
Luotettavana yleisesti pidetyn Unofficial Sony Ericsson Blog -sivuston mukaan Sony Ericssonin ensimmäisen Android-puhelimen markkinoilletulo tapahtuu oikeasti monista muista tiedoista poiketen vasta ensi kesää paljon myöhempänä ajankohtana.
USEB-sivuston mukaan Sony Ericsson aloitti ensimmäisen Android-puhelimensa kehittämisen vasta vähän aikaa sitten, joten sen tulo markkinoille jo ensi kesänä ei yksinkertaisesti ole mahdollista. USEB:n mukaan toistaiseksi ensimmäiselle Android-puhelimelle ei edes ole olemassa mitään tarkkoja julkaisu- tai markkinoilleaikatauluja. Keskimäärin uuden puhelinmallin kehittäminen kestää karkeasti kaksi vuotta.
Sen sijaan myös USEB:n mukaan Sony Ericssonin ensimmäinen Android-puhelin tulee kuulumaan ylempään hintaluokkaan ja myöhemmin Android tulee laajenemaan myös edullisempiin hintaluokkiin. Lisäksi Android-puhelimilla tulee olemaan tärkeä rooli Sony Ericssonin mallistossa ja ne eivät tule jäämään ns. niche-tuotteiksi.
Sony Ericsson liittyi viime viikolla Android-alustan kehitystä tukevan Open Handset Alliancen jäseneksi ja kertoi tuovansa tulevaisuudessa markkinoille myös Androidilla varustettuja älypuhelimia Symbian- ja Windows Mobile -puhelinten ohella.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.