Metal Gear Solidin tulo iPhonelle vahvistettu

Markus Lehtiniitty
17. joulukuuta, 2008 17:52

Konami on vahvistanut tuovansa Metal Gear Solid -pelinsä iPhonelle ja iPod touchille. METAL GEAR SOLID TOUCH:in ohella Konami tuo myös kolme muuta peliä: DanceDanceRevolution S Lite (ei Eurooppaan), Frogger ja SILENT HILL The Escape.
Pelit tulevat luonnollisesti saataville Applen App Storen kautta. METAL GEAR SOLID TOUCH tulee peleistä viimeisenä saataville vasta keväällä 2009. Muut pelit tulevat vielä tämän vuoden puolella. Tietoja pelien hinnoittelusta ei vielä toistaiseksi ole.
Metal Gear Solidin iPhone-versio noudattelee METAL GEAR SOLID 4 GUNS OF THE PATRIOTS (MGS4) -peliä. Aluksi iPhone-MGS tulee sisältämään kahdeksan pelattavaa tasoa, mutta lisää on tulossa vielä myöhemmin.
Muista Euroopassa saataville tulevista peleistä SILENT HILL The Escape on 3D-räiskintäpeli ja Frogger yksinkertainen toimintapeli, jossa ylitetään teitä ja jokia väistellen eteen ilmestyviä esteitä.
Konamin lehdistötiedote uusista peleistä
iPhone ja iPod touch ovat nousseet merkittäviksi haastajiksi kannettavien pelikonsoleiden valmistajille. Olemme kertoneet tästä aiemminkin. Toistaiseksi iPhonelle ja iPod touchille saatavana olevat pelit ovat kuitenkin enimmäkseen olleet melko melko yksinkertaisia, mutta pikku hiljaa suuret pelitalot alkavat tuomaan omia nimikkeitään iPhonelle ja iPod touchille - kuten vaikkapa juuri Metal Gear Solidin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.