Motorola uudistamassa muotoiluaan?

Markus Lehtiniitty
17. joulukuuta, 2008 17:07

Boy Genius Report on saanut käsiinsä mallikuvat neljästä ensi vuonna markkinoille saapuvasta Motorolan puhelimesta. Uusien mallien perusteella Motorola saattaa olla merkittävästi uudistamassa muotoilulinjauksiaan, sillä vuotaneet neljä mallia näyttävät hyvin poikkeuksellisilta. Uusissa malleissa käytetään Motorolalle epätyypillisä muotoilullisia yksityiskohtia.
Kuvien lisäksi tietoa uutuuksista on heikosti: ne ovat tulossa Verizon-operaattorin valikoimiin Yhdysvalloissa vuoden 2009 aikana, minkä lisäksi tiedetään ainoastaan kehitysnimet, jotka ovat FLASH, RUSH 2, INFERNO sekä juttumme kuvassa oleva CALGARY. Kuvat muista löytyvät Boy Genius Reportin jutusta.
Puhelimet ovat tulossa Verizon-operaattorille, eli ne ovat CDMA-puhelimia, joka tarkoittaa, että ne eivät toimi Suomessa sillä täällä käytössä ovat GSM- ja WCDMA-verkot.
Motorola on ollut viime aikoina suurissa ongelmissa: sen osuus maailman matkapuhelinmarkkinoista on romahtanut parinvuodentakaisessta yli 20 prosentista alle 10 prosenttiin ja puhelinliiketoiminta on tuottanut suuria tappioita Motorolalle. Jopa Motorolan puhelintoiminnan tulevaisuudesta tai pikemminkin sen puutteesta on esitetty arvailuja. Uudet mallit kuitenkin näyttävät verrattain hyviltä, joten Motorolan tulevaisuus ei välttämättä olekaan synkin mahdollinen.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.