Nokialta laskin käsialantunnistuksella

Markus Lehtiniitty
19. joulukuuta, 2008 15:53

Nokia on julkistanut Beta Labs -palvelunsa kautta kehitysversion uudesta Handwriting Calculator -sovelluksesta, joka on tarkoitettu Nokian kosketusnäyttölaitteille.
Handwritin Calculatorin on tarkoitus esitellä Nokian uutta, aiempaa kehittyneempää käsialantunnistusta. Stylus-kynällä voi sovellukseen kirjoittaa kokonaisia lausekkeita, joita sovellus koko ajan laskee. Sovelluksen toimintaa selventänee tarkemmin jutun lopusta löytyvä video.
Handwriting Calculator on saatavilla S60- ja maemo-alustoille. Sen pitäisi toimia kaikkien S60 5th Edition -alustalla varustetuissa puhelimissa, joita toistaiseksi markkinoilla on ainoastaan 5800 XpressMusic. Maemo-versio on testattu Nokian N800 ja N810 Internet Tableteilla ja sen pitäisi toimia kaikissa OS2008-järjestelmäversiolla varustetuissa laitteissa. Lisäksi Handwriting Calculatorista on saatavilla myös tietokoneelle tarkoitettu tekniikan esittelyohjelma, jonka pitäisi toimia Windows XP SP2 ja Vista-käyttäjärjestelmissä.
Handwriting Calculator -sovellus on Nokian Beta Labs -sivujen mukaan kehitetty Pekingissä, Kiinassa. Handwriting Calculatorin voi ladata täältä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.