HTC:n seuraava Google-puhelin tulossa huhtikuussa?

Markus Lehtiniitty
22. joulukuuta, 2008 16:57

HTC:n toisesta Googlen Android-alustalla varustetusta puhelimesta on vuotanut tietoja julkisuuteen. Puhelin tulee saataville T-Mobile-operaattorin ohella myös muiden operaattoreiden kautta. T-Mobilella uutuuden mallinimi tulee olemaan G2 seuraten siis T-Mobilen G1:tä. Muiden tarjoamana laitteella tulee kuitenkin olemaan oma nimensä.
Ensimmäisenä T-Mobilen G2:sta kertoneen CellPhone Signal -sivuston mukaan G2 tulee sisältämään kosketusnäytön, viiden megapikselin kameran automaattitarkennuksella ja videokuvaustuella, 3G- ja WLAN-yhteydet, muistikorttipaikan sekä stereo-Bluetoothin. Lisäksi G2:ssa kerrotaan olevan myös toinen kamera videopuheluja varten.
CellPhone Signalin mukaan G2 julkistettaisiin jo tammikuussa, mutta Boy Genius Reportin saamien tietojen mukaan tämä ei pidä paikkaansa. BGR:n mukaan G2 julkistettaneen vasta huhtikuussa ja alkuperäinen ajankohta julkistukselle oli helmikuun loppu. Julkistus jouduttiin kuitenkin siirtämään huhtikuulle ohjelmisto-ongelmien vuoksi.
Lisäksi BGR:n mukaan kyseessä tulee olemaan kokonaan kosketusnäyttöön pohjautuva laite eli siitä ei tulisi löytymään G1:stä tuttua fyysistä QWERTY-näppäimistöä. Näin ollen kyseessä ei olisikaan suora seuraaja G1-mallille ja myös G1:n myynti jatkuisi uutuuden rinnalla.
Aiemmin olemme kertoneet HTC:n aikeista tuoda Android-puhelin myös Pohjoismaiden ja näin ollen Suomenkin markkinoille ensi kesänä. Kyseessä saattaakin olla sama puhelin, jota T-Mobile ryhtyy myymään G2-nimellä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.