ePhone - ulkoisesti täydellinen iPhone-kopio

Markus Lehtiniitty
26. joulukuuta, 2008 15:43

Applen iPhone ja iPhone 3G lienevät jo eniten kopioituja puhelimia ikinä. Erilaisten kopioiden laatu ja niiden vastaavuus verrattuna alkuperäisiin laitteisiin eroavat kuitenkin melkoisesti. Hyvä esimerkki tästä on muun muassa iFone 3G, josta olemme kertoneet aiemmin.
Nyt iPhone-kopioinnissa on kuitenkin saavutettu uusi taso: ePhone M8 on ulkoisesti lähes täydellinen iPhone-kopio. Ainoaksi ulkoiseksi eroksi jäävät puuttuvat Applen logot.
Sen sijaan ominaisuuksien osalta ePhone M8 ei ole lähelläkään esikuvaansa. Kyseessä on muun muassa vain nelitaajuus-GSM-puhelin ja näytön sekä kameran tarkkuudet ovat alhaisempia. ePhone M8:ssa on myös suuren sisäisen muistin sijaan vain paikka microSD-muistikortille ja kosketusnäyttökään ei ole toteutettu kapasitiivisella tekniikalla. Toisaalta ePhone M8 tarjoaa FM-radion ja tuen MMS-viesteille, jotka iPhoneista uupuvat sekä tavalliseen kiinalaiseen tapaan paikan kahdelle SIM-kortille.
ePhone M8:aa myy esimerkiksi LightInTheBox-verkkokauppa, jossa sen hinta on hieman alle 160 dollaria, minkä päälle lasketaan vielä toimituskulut.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.