Nokian tulevasta Victoriasta lisää tietoja

Markus Lehtiniitty
27. joulukuuta, 2008 14:17

Nokian tulevasta puhelinmallista kehitysnimeltään Victoria on saatu lisää tietoja julkisuuteen. Uudet tiedot paljastuvat Yhdysvaltain telemarkkinavalvoja FCC:n raportista.
Victoria oli mukana marraskuussa julkisuuteen vuotaneella Nokian tulevien älypuhelinten listalla. Kyseinen lista ei kuitenkaan paljastanut Victorian ominaisuuksista käytännössä mitään.
FCC:n raportti paljastaa Victoriasta sentään joitain tietoja. Victoria tukee neljää GSM-taajuutta ja kolmea 3G-taajuutta ja GSM-verkoissa tuetaan GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Lisäksi Victorian yhteysominaisuuksiin kuuluvat Bluetooth ja WLAN. Victorian akku on malliltaan BL-4U ja kapasiteetiltaan 1000 mAh. Aiemmin vuotaneen älypuhelinlistan perusteella Victorian alusta on S60:n 3.2.3-versio eli 3rd Edition varustettuna päivitetyllä Feature Pack 2:lla.
Ehkä tärkein tieto, jonka FCC:n raportti Victoriasta paljastaa, on aikataulu. FCC:n raportin mukaan kuvat puhelimesta tulevat julki 17.3.2009, jota ennen Victoria julkistettaneen. Hyvinkin mahdollinen ajankohta julkistukselle onkin esimerkiksi Mobile World Congress -tapahtuma helmikuussa.
Victorian eli RM-412:n lisäksi FCC:n hyväksymisprosessin on käynyt läpi myös RM-413-malli. Kyseessä saattaa olla Victorian sisarmalli joillakin pienillä muutoksilla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.