Wal-Mart vahvisti aloittavansa iPhone-myynnin huomenna

Markus Lehtiniitty
27. joulukuuta, 2008 15:45

Yhdysvaltalainen halpakauppaketju Wal-Mart alkaa myymään Applen iPhone 3G -puhelimia huomenna, 28. joulukuuta 2008. Wal-Mart on vihdoin itse vahvistanut asian.
Applen iPhone 3G:n saatavuus laajenee merkittävästi Yhdysvalloissa sillä iPhonet tulevat myyntiin lähes 2500 Wal-Martin myymälässä. Aiemmin iPhone 3G on ollut saatavilla Yhdysvalloissa Applen omien ja AT&T-operaattorin myymälöiden sekä Best Buy -elektroniikkaketjun liikkeiden kautta. Jakelutien laajentaminen myös Wal-Martiin tuo iPhonen lähemmäksi monia puhelimista vähemmän kiinnostuneita asiakkaita.
Wal-Mart myy sekä iPhone 3G 8GB:tä että 16GB:tä kaksi dollaria halvemmalla kuin muut jälleenmyyjät tavallisesti. Wal-Marteissa iPhone 3G 8GB maksaa näin ollen 197 dollaria ja iPhone 3G 16GB 297 dollaria. Best Buy -ketjulla iPhone 3G on kuitenkin tällä hetkellä alennusmyynnissä, jossa 8GB-versio maksaa 189,99 dollaria ja 16GB 289,99 dollaria ja Wal-Martin mukaan se tulee tarjoamaan aina paikallisesti iPhone 3G:tä halvimmalla eli myös Wal-Marteissa hinnat vastaavat Best Buyn alennusjakson ajan näitä hintoja.
Luonnollisesti myös Wal-Martista iPhonen ostajan tulee sitoutua kahdeksi vuodeksi AT&T-operaattorin tarjoamaan liittymäpakettiin.
Olemme kertoneet Wal-Martin ja Applen nyt alkavasta iPhone-yhteistyöstä jo aiemminkin. Alun perin huhuttiin, että Wal-Marteissa olisi tullut myyntiin myös edullisempi neljän gigatavun muistilla varustettu versio iPhone 3G:stä, mutta nämä tiedot osoittautuivat vääriksi.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.