Nokia tarjoaa viikon ilmaista navigointia

Markus Lehtiniitty
28. joulukuuta, 2008 18:09

Nokia tarjoaa verkkosivullaan Kartat-sovelluksensa navigointiominaisuuksia kokeiltavaksi viikon ajaksi ilmaiseksi.
Ilmainen navigointi on tarjolla maailmanlaajuisesti. Hyödyntääkseen tarjouksen puhelimeen tulee olla asennettuna Kartat-sovelluksesta vähintään versio 2.0 wk26 ja luonnollisesti puhelimen tulee tukea GPS-paikannusta. GPS kuuluu nykyään lähes tulkoon Nokian S60-älypuhelinten perusominaisuuksiin ja esimerkkejä Nokian GPS-puhelimista ovat muun muassa 6210 Navigator, 6220 classic, E66, E71, N79, N85, N96.
Nokian sivuilla ilmoitetaan Nokialle puhelinnumero, johon Nokia lähettää navigoinnin lisenssiavaimen, joka tämän jälkeen syötetään Kartat-sovellukseen, minkä jälkeen navigointiominaisuuksia voi hyödyntää ilmaiseksi viikon ajan.
Tavallisesti Nokian Kartat-sovelluksen navigointiominaisuudet ovat maksullisia, vaikka sovellus muuten muun muassa paikannuksen osalta toimiikin ilman maksuja. Nokia on myynyt navigointia pituudeltaan ja kattavuudeltaan erilaisina vaihtoehtoina.
Nokia on panostanut suurista puhelinvalmistajista voimakkaimmin kartta-, paikannus- sekä navigointipalveluihin. Nokia on jo julkaissut Kartat-sovelluksensa (englanniksi Nokia Maps) 3.0-version beta-kehitysversiona ja on tuomassa karttansa myös tietokoneen verkkoselaimella käytettäväksi Maps on Ovin myötä.
Nokian viikon ilmaisen navigointitarjouksen sivu

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.